Waarom ik yoga lerares geworden ben

In mijn enthousiasme probeerde ik vaak andere mensen aan te zetten om ook Yoga te beoefenen en dat lukte regelmatig. De beste manier om dat echter te doen is natuurlijk door zelf les te geven.
 In maart 2006 heb ik dan ook mijn rugzak genomen en ben ik naar India vertrokken voor mijn yoga leraren opleiding in de school nabij het stadje Nasik. 


Bij het begin van de opleiding vroegen ze mij waarom ik yoga lerares wilde worden. Daarop heb ik geantwoord: “Ik wil de ontspanning en het plezier die ik gevonden heb in de yoga met anderen kunnen delen”.


Een Yoga leraren opleiding volgen in het land van oorsprong is een unieke ervaring. We hebben daar enorm veel geleerd over asanas, pranayama, meditatie en de Yoga filosofie. De omgeving van de Ashram op het platteland in India draagt enorm bij om rust en vrede te vinden. Ga maar eens even een kijkje nemen op de pagina opleiding voor mijn ervaringen ter plekke.

Door het lesgeven hoop ik dat ik voor mijn studenten een beetje van die rust en vreugde in hun leven kan brengen en dat dit voor hen een verschil kan maken in hun dagelijkse drukte van hun bestaan.

De lessen staan open voor iedereen. Heeft u nog vragen dan kan u mij altijd contacteren via email of telefonisch op het nummer 0479 95 55 24.

Ik kijk ernaar vooruit om je te ontmoeten in een van mijn lessen.

Conny Smeets

Deel met je vrienden:

Nieuwsbrief

Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring te optimaliseren. meer info