Vipassana Meditatie

Vipassana meditatie betekent inzichtmeditatie. De techniek van deze meditatie is "zijn met wat er is", en dit zonder oordeel.

Tijdens zo'n meditatie bewandel je je meditatiepad onder begeleiding. Je leert de vipassana technieken aan en je geniet - hopelijk ten volle - van tijd voor jezelf. Het is een heel fijne manier om rust te vinden en inzichten te krijgen in jezelf en in je denk- en doe patronen. Je kan die inzichten dan meenemen in je dagelijks leven. Je zal merken dat het je levenskwaliteit op een positieven manier beinvloedt.
Meditatie werkt alleen bij regelmatige beoefening het is geen instant oplossing voor al je problemen.

Een vipassana workshop gebeurt in stilte: we beginnen met stapmeditatie, heel bewust en langzaam stappen, dan is het even pauze, daarna doen we zitmeditatie. De zitmeditatie wordt begeleid met een dhamna talk. Dit is een tekst over meditatie en boeddhisme die ook bij de moment past. Na de workshop krijg je ook een audio opname waarmee je dan ook thuis kunt mediteren.

In de kalender vind je de planning van de meditatie workshop: tussen september 2019 en mei 2020 telkens de vierde maandag van de maand van 19u30 tot 21u30. Deze workshops gaan door in de Kapel van het Oude College in Tienen.

Powered by Fitmanage

De Vipassana meditaties kosten 30 euro per les. Bestel je er 3 ineens dan betaal je slechts 80 euro. Inschrijven doe je via de bovenstaande kalender. Betalen kan je via de webshop.

Lees bij je inschrijving de Algemene Voorwaarden  even na:


Vipassana Meditatie

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x