Kinderyoga

De inschrijvingen zijn terug geopend.

Net zowel als de volwassenen hebben de kinderen in deze tijd heel veel stress. Zij krijgen door de hele dag door enorm veel prikkels te verwerken en hun jonge brein is daar niet noodzakelijk klaar voor.
Bij de KinderYoga leren de kinderen meer in het “hier en nu” te zijn.

KinderYoga wordt gegeven aan de hand van een verhaal. Dat verhaal bestaat uit houdingen, meditaties en visulaties en reikt de kinderen tools aan die ze kunnen meenemen om in hun dagelijks leven te gebruiken.

De KinderYoga wordt gegeven door Jacinta Rodriguez Perez. Zij is van opleiding phsychologe en kinderyoga lerares. Ze heeft haar eigen praktijk voor Baby-, KinderYoga en Yogatherapie. Ga maar eens een kijkje nemen op haar website: De Lotusbloem

Niet zeker of het iets is voor jou bengel(s)? Schrijf ze in voor een proefles. Een proefles kost 9 euro. Na de proefles kan je een 10- of een 5-beurtenkaart kopen. De 10-beurtenkaart kost 90 euro en blijft een jaar geldig, de 5-beurtenkaart kost 45 euro en blijft 6 maanden geldig.

Inschrijven

Het Fitmanager systeem bestaat niet meer, het werd vervangen door het Ledenbeheer systeem. Klik op de groene knop inschrijven hieronder en je komt in het systeem terecht.

Schrijf je in via deze knop: 

Lees even de algemene voorwaarden bij je inschrijving:

Nieuwsgierig?

Foto's Locatie

Deel met je vrienden:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Nieuwsbrief

Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring te optimaliseren. meer info